اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

ساختمانی ناایمن در دل پایتخت| بنیاد مستضعفان: ساختمان "آلومینیوم" ایمن نیست و پایان کار ندارد

  • کد خبر: ۱۱۰۶۶۰
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۵
ساختمانی ناایمن در دل پایتخت| بنیاد مستضعفان: ساختمان
رئیس سازمان اموال و املاک بنیاد مستضعفان گفت: موضوع ناایمن بودن ساختمان آلومینیوم آن‌قدر جدی است که ناگزیر شدیم آتش‌نشانانی را در سه شیفت آنجا مستقر کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد پیرعلی اظهار کرد: با توجه به شرایط ناایمن ادامه فعالیت ساختمان آلومینیوم در قلب پایتخت، بنیاد مستضعفان به‌عنوان مالک این ساختمان می‌گوید که برای ایمنی کسبه (سرقفلی‌داران) و شهروندان و پیشگیری از خطرات احتمالی، بهترین راه مطمئن برای ایمن‌سازی این ساختمان قدیمی و پرتردد، تعطیلی موقت است تا عملیات ایمن‌سازی آلومینیوم هرچه سریعتر آغاز شود.

رئیس سازمان اموال و املاک بنیاد مستضعفان با اشاره به فعالیت ساختمان ۱۵ طبقه معروف «آلومینیوم» به‌متراژ ۴۳۰۰ مترمربع در خیابان جمهوری اسلامی تهران که در سال ۱۳۴۳ با استاندارد‌های مربوط به آن دوره احداث شده و همچنان فاقد "پایان کار" است، افزود: هرچند اسکلت ساختمان آلومینیوم، بتنی و برابر نظر کارشناسان کماکان دارای استحکام نسبی خوبی است و پنج دستگاه آسانسور دارد، اما فاقد راه پله فرار و گاز شهری است و با آنکه دارای بیمه آتش‌سوزی و حوادث و مسئولیت است، اما فاقد سیستم اعلام و اطفای حریق است و تأسیسات برقی فرسوده و مستهلک، زنگ‌های خطر را به صدا درآورده است.

وی ادامه داد: در پی اخطار سازمان آتش‌نشانی مبنی بر تجهیز «ساختمان آلومینیوم» به سیستم­های اعلام و اطفای حریق و ایمن­‌سازی آن، مذاکرات با کسبه و صاحبان سرقفلی ادامه دارد و اخطار‌های لازم نسبت به ایمن‌سازی این ساختمان برای پیشگیری از هرگونه مخاطرات احتمالی برای کسبه و شهروندان، به شورای کسبه ساختمان آلومینیوم داده شده است.

پیرعلی ضمن تأکید بر لزوم به‌روزشدن ایمنی این ساختمان پس از گذشت ۵۸ سال از عمرش در حالی که دچار حریقی گسترده در سال ۹۴ شده بود، گفت: موضوع عدم ایمنی در این مجتمع تجاری آن‌قدر جدی است که برای جلوگیری از هرگونه حادثه در این ساختمان، اقدام به استقرار تیم­های ۲۴ ساعته آتش‌­نشانی در این مجتمع کرده‌ایم تا از هرگونه حریق و حادثه احتمالی اجتناب شود.

رئیس سازمان اموال و املاک بنیاد مستضعفان با تأکید بر درک شرایط کسب‌وکار کسبه، گفت: ادامه فعالیت این ساختمان در شرایط فعلی ممکن نیست و علی‌رغم تمامی تذکرات و اخطارهـای داده‌شده نیازمند همراهی کسبـه، برای اجرای عملیات ایمن‌­سازی در این مرکز تجاری پرتردد و ناایمن هستیم.

وی ادامه داد: بر همین اساس بنیاد مستضعفان به‌دنبال چند مرحله مکاتبات قبلی با دادستانی تهران، این بار درخواست جدی خود را برای توقف موقت فعالیت این مجتمع تجاری با هدف حفاظت از جان کسبه و همچنین شهروندان مراجعه‌کننده به این مجتمع تجاری پرتردد که در قلب پایتخت قرار دارد، ارائه داده‌ایم تا با همراهی دستگاه قضائی و به‌کارگیری کارشناسان خبره حوزه ایمنی، عملیات ایمن‌­سازی این ساختمان قدیمی پایتخت پیش از هرگونه خطر و حادثه با سرعت انجام شود.

رئیس سازمان اموال و املاک بنیاد مستضعفان ادامه داد: این انتظار نیز از کسبه این مجتمع تجاری وجود دارد تا با درک مخاطرات احتمالی در شرایط فعلی، همراهی لازم را برای شروع ایمن‌سازی "آلومینیوم" تا اتمام عملیات ایمنی آن داشته باشند.

وی همچنین با تأکیدی دوباره گفت: ساختمان آلومینیوم ایمن نیست. پیشگیری از یک تجربه تلخ، همراهی کسبه در «تخلیه مقطعی» واحد‌ها و همراهی سایر دستگاه‌­های ذی‌ربط را می‌­طلبد.

به‌گفته پیرعلی، بنیاد مستضعفان از سال ۹۶ طی مکاتباتی با شهرداری منطقه و شورای کسبه آلومینیوم، بار‌ها تأکید بر ایمن‌سازی این ساختمان داشته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->